Web-Design-Brasov-6

Despre noi

im_62_0_capace-pentru-borcane-horz

Societatea comercială VEST EURO SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu capital mixt, româno-italian, remarcându-se ca o companie serioasă, ce răspunde în mod activ la schimbările pieţei, cu un portofoliu impresionant de produse, orientate către client, în care calitatea şi accesabilitatea sunt criteriile definitorii ale politicii noastre.

Oferta noastră conţine produse de înaltă calitate, la un preţ cât mai convenabil pentru consumatori. În prezent deţinem o mare diversitate de produse cum ar fi: damigene în cosuri de plastic, recipient (vase, butoaie, putini) din plastic, borcane, capace cu filet twist-off, canistre din plastic pentru alimente, castroane şi caserole pentru alimente, role de hârtie, folie stretch, uscătoare de rufe din plastic şi metal, roabe metalice, dulăpioare de baie etc.

Înca de la înfiinţarea societăţii, am considerat ca fiind esenţială mulţumirea partenerilor noştrii şi am pus relaţia cu aceştia în prim plan. Personalul companiei VEST EURO srl, doreşte să ofere continuu clienţilor cele mai bune servicii.

Dorim în continuare să dezvoltăm activitatea societăţii şi să diversificăm gama de produse şi servicii oferite.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.